Over ons

‘We do what we want and as soon as it’s done, we just do it again, let’s do it all.’ – ‘Röyksopp & Robin, 2014’

Toon en Tom kennen elkaar al van jongsaf, ze zaten samen in de scouts, studeerden later samen aan de filmschool in Brussel en deelden erna samen een huis met vrienden.

Beiden zijn ze gepassioneerd door de culinaire wereld. Nieuwe smaken en verrassende grilltechnieken ontdekken is het liefste wat ze doen. In hun keuken experimenteren ze met wereldse bereidingen, nieuwe combinaties en texturen.

Hun gemeenschappelijke passie bracht hen in 2019 opnieuw samen tijdens het tweede seizoen van Grillmasters op de lokale zender Vier. Uiteindelijk behaalde ze, zonder al te veel professionele ervaring, de tweede plaats in de finale.

Met SMOOR willen ze bewust afstappen van de traditionele bbq-catering. Elke catering die ze doen, is een mini-workshop waar de gasten kennis leren maken met hun eigen persoonlijke ervaringen. Lokale en duurzame producten worden steevast in de kijker gezet, technieken worden met veel plezier gedeeld.

Toon en zijn vriendin Laura maken samen hun eigen streekproduct, Zwijndrechtse appelazijn of Azwijn.